Over ons

HSM Glas is een gerenommeerd bedrijf dat al vele jaren actief is in de wereld van glas en staal. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een specialist in het monteren van de meest uiteenlopende projecten in Nederland en België. Of het nu gaat om het plaatsen van geluidswallen, badkamers, glaswanden of beloopbare vloeren, HSM Glas is van alle markten thuis.

Het succes van HSM Glas is mede te danken aan de flexibiliteit en dynamiek van het bedrijf. HSM Glas is in staat om snel en adequaat te reageren op de wensen en behoeften van haar klanten. Het bedrijf beschikt over een team van deskundige en ervaren medewerkers die beschikken over de kennis en vaardigheden om elk project tot een succes te maken.

Een belangrijke factor die bijdraagt aan het succes van HSM Glas is de uitstekende service die het bedrijf biedt. Het bedrijf hecht veel waarde aan een goede relatie met haar klanten en doet er alles aan om hen tevreden te stellen. Zo wordt er altijd in overleg met de opdrachtgever gekeken naar de beste oplossing voor elke toepassing. Dit advies is gebaseerd op de jarenlange ervaring en expertise van het bedrijf en zorgt ervoor dat het eindresultaat aan alle wensen en eisen voldoet.

HSM Glas heeft door de jaren heen een breed scala aan projecten uitgevoerd, van klein tot groot en van eenvoudig tot complex. Voor elk project wordt er nauw samengewerkt met de opdrachtgever om ervoor te zorgen dat het project binnen de gestelde tijd en budget wordt uitgevoerd. Het bedrijf beschikt over een modern machinepark en gebruikt alleen hoogwaardige materialen om de kwaliteit van het eindresultaat te waarborgen.

Een ander aspect waar HSM Glas veel waarde aan hecht is de veiligheid van haar medewerkers en klanten. Het bedrijf houdt zich strikt aan de geldende veiligheidsvoorschriften en zorgt ervoor dat haar medewerkers altijd goed opgeleid en op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en ontwikkelingen op het gebied van glas en staal.

Meer weten?

Wij beantwoorden graag je vragen. Of neem contact met ons op voor een orienterend gesprek.

Neem contact op