Wat ooit in 1907 begon met Giuseppe Vismara als vertegenwoordiger van glas, ruiten en spiegels, is uitgegroeid tot een groot bedrijf met nog steeds dezelfde specialismes: het produceren en leveren van hoogwaardige glazen douchecabines. Maar door de jaren heen is er wel veel veranderd, in de maatschappij, maar ook binnen Vismaravetro. Want meegaan met de markt is essentieel. En inmiddels is de derde generatie in het bedrijf getreden om hun bijdrage te leveren. De missie van Vismaravetro is als volgt:

Ontdek de collectie en mogelijkheden op de website van Vismaravetro.

Vismaravetro.nl

Vismaravetro in Leiden

Bij Vismaravetro is een douchecabine op maat de standaard. De douchecabines ontwerpt en maakt Vismaravetro met oog voor detail. Op basis van veel onderzoek (ook qua technologie) en van hoogwaardige kwaliteit ontstaat een duurzaam product. En dat allemaal: made in Italy. Door het grote assortiment van Vismaravetro, en de jarenlange ervaring, zijn de douchewanden volledig te personaliseren.

De douchecabine van Vismaravetro bestaat uit twee materialen: glas en aluminium. Dit zijn twee 100% recyclebare componenten met een oneindige levensduur dankzij de moderne terugwinning- en recyclingsystemen.